Peste 30.000 de copii mor in fiecare zi din cauze ce pot fi prevenite. Aproximativ 17 milioane de oameni mor in fiecare an din cauza lipsei de medicamente.

Lumea Educatiei

pozaSalut,

copii, mame, tati, tutori si invatatori!

Numele meu este Kuku, mascota acestui website, Lumea Educatiei. Sunt un animalut special, care are, sa vezi mirare, constiinta! Constiinta este atunci cand iti cunosti intuitiv propria existenta si lucrurile din jurul tau.

Pana sa ma prezint in fata voastra, am acumulat multe-multe, foarte multe cunostinte despre oameni si preocuparile lor, despre mediu si ce-l face sa fie sanatos si benefic pentru toti oamenii de pe Glob. Cunostinta inseamna sa fii informat si sa capeti experienta. Asa se face ca m-am hotarat sa folosesc tot ce am invatat pana acum ca sa va impartasesc informatii despre comportamentul responsabil, drepturile omului si indrumari despre cum putem sa traim o viata sanatoasa si fericita, intr-un mediu de care avem permanent grija.

Este adevarat, sunt foarte preocupat de starea mediului si a lumii, indiferent pe ce continent se afla ea. In special, ma intereseaza sa va ascult parerile legate de aceste subiecte si, impreuna, sa gasim solutii pentru problemele care se raspandesc ca vantul si ca gandul chiar la noi in tara.

Am o problema cu incalzirea globala. Nu-mi place si nu o gasesc folositoare. De aceea, sunt pregatit sa o infrunt si sa o fac sa dispara. Bineinteles, sunt constient ca e nevoie de multa munca si de entuziasm din partea voastra si a tuturor oamenilor care se gandesc si incearca sa faca o lume mai buna. Se intelege deci, ca nu renunt cu una cu doua la idealurile mele.

Asa ca am gasit, zic eu, cea mai buna metoda de a face lucrurile sa mearga: sa strang laolalta toti tinerii, copii si adolescenti, si sa le ascult gandurile, sa le citesc cuvintele si sa le raspund cu promptitudine la fiecare intrebare sau cerere. Iar pentru acest lucru am nevoie si de ajutorul parintilor si invatatorilor care sa duca vorba din nord in sud si din est in vest despre Lumea Educatiei. Pe site-ul www.lumeaeducatiei.ro fiecare click, gand si idee contribuie la formarea unui stil de viata sanatos si distractiv, care are ca scop schimbarea globala.

Sunt foarte vorbaret si scriu despre tot felul de intamplari si subiecte interesante. Sunt convins ca v-ar placea sa imi scrieti si voi. Vreau sa fim prieteni si sa punem schimbarea pe roate, in timp ce ne distram.

Visul meu este sa sarbatorim impreuna, intr-o zi cat mai apropiata, aceste schimbari despre care discutam acum.

Cu drag,

Kuku

Ianuarie
Resurse
Jocuri