In prezent sunt peste 16000 de specii de plante si animale declarate specii amenintate de catre Uniunea Internationala pentru Consevarea Naturii si a Resurselor Naturale.

Eco-teatru

poza

Ne-am imaginat si am reusit – prima piesa de eco-teatru din Romania!

Piesa, „Pe gheata subtire”, este un proiect marca CeasulCuc, ce apartine Asociatiei Romane pentru Educatia Tinerilor (ARET) si care a fost jucata in de liceeni si tineri voluntari cu varstele cuprinse intre 15 si 24 de ani. Partenerii acestui proiect au fost Teen Media si Colegiul National „Gheorghe Lazar” din Bucuresti.

Aceasta piesa combina educatia ecologica si arta in incercarea de a depasi bariere si de a identifica noi cai de comunicare cu tinerii, de a forma spiritul civic prin metodele participative ale teatrului.

Subiectul piesei il constituie cauzele si efectele schimbarilor climatice, impactul asupra mediului pe care il avem chiar in fata ochilor si responsabilitatea fiecaruia dintre noi de a schimba ceva.

Obiectivul acestei piese este atat de a comunica anumite mesaje referitoare la protejarea mediului si de a dezvolta abilitatile tinerilor voluntari de a aborda in mod creativ o problema actuala.

Aici puteti vizualiza pozele de la repetitii si de la premiera: Pe gheata subtire.

Septembrie
Resurse
Jocuri