Un tricou de bumbac amestecat cu poliester poate elibera aproximativ un sfert din greutatea lui in poluanti in aer si pana la 10 ori greutatea lui in dioxid de carbon.

Biblioteca mea

poza

Am cunoscut anul acesta o fata, Patricia, plina de initiativa si care vrea sa schimbe lumea incetul cu incetul, prin intermediul cartilor. Patricia s-a bazat pe rolul important pe care ele il joaca in viata noastra atunci cand s-a decis sa infiinteze biblioteci pentru copiii proveniti din centrele de plasament din sectorul 3, Bucuresti.

Proiectul Biblioteca mea este un proiect pe care l-am sustinut, pe care l-am promovat si la care am pus umarul, pentru ca avem cu totii dreptul sa ne bucuram de carti.

Astfel, impreuna cu Patricia si alti tineri voluntari implicati am adunat carti si donatii pentru aproximativ 50 de copii care nu aveau acces la lectura.

Acest proiect a fost desfasurat impreuna cu Asociatia Studentească “Philos”, Directia Generala de Asistenta Sociala pentru Protectia Copilului sector 3 si Anotimpul 5, cu sustinerea Bookfest si Asociatia Romana pentru Educatia Tinerilor.

Mai multe detalii pe site-ul proiectului Biblioteca mea

Septembrie
Resurse
Jocuri