Vanzarile de cafea Fairtrade au crecut cu 22% in 2008, inregistrand o crestere de la an la an. Cu toate acestea, cota de piata pentru eticheta Fairtrade este inca mica.

Viata sanatoasa

poza

La pastrarea sanatatii contribuie in egala masura alimentatia, gimnastica zilnica, plimbarile si excursiile, sportul, alternarea lucrului cu timpul liber.

In ceea ce priveste alimentatia, conteaza atat calitatea cat si cantitatea. Daca totusi mancam mult, des si alimente bogate in grasimi, este foarte important sa facem sport, exercitii zilnice, mai ales daca avem un serviciu de birou.

Solutiile sunt la indemana oricui: excursii la sfarsit de saptamana, mersul pe jos cat mai mult, in fiecare zi. Fara indoiala acestea ne vor ajuta la mentinerea unui tonus muscular de invidiat. Ceea ce este important si nu trebuie sa uitam este ca, pentru ca acestea sa dea rezultate, trebuie sa le incepem cand inca nu avem nevoie de ele! Fiecare kilogram in plus, cere altul. Dupa ce adunam prea multe, devine aproape imposibil sa le mai dam jos.Sursa foto: Livelifewell.nsw.gov.au

Septembrie
Resurse
Jocuri